Servicii

Servicii


Serviciile Arcus

Placari pereti cu sticla decorativa

Placari pereti cu sticla vopsita/emailata/sablata

Compartimentari din sticla securizata

Fatade complete din sticla

Vitraliu prin metoda traditionala

Automatizari pentru usi

Montare oricare dintre produsele Arcus

Consiliere si suport tehnic

Acordam o atentie deosebita clientilor nostri si oferim solutiile cele mai bune fiecarui proiect in parte. Ne place sa cultivam munca si darurire stiind ca la final vom strange satisfactie si multumire. Depunem tot efortul pentru a sustine valorile in care credem, ritmul si directia in care se indreapta Arcus.


Transport & Montaj

Produsele Arcus se pot expedia in toate localitatile din Romania. Acestea se afla in ambalajul original, sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. Pentru orasul Suceava, livrarile sunt gratuite. In functie de cantitatea, dimensiunea, greutatea produsului si localitatea de livrare, taxele de expeditie difera. Pentru comenzi mai mari, atat livrarea, cat si montarea poate fi asigurata de catre Arcus.

Departamentul tehnic al companiei Arcus este format din oameni cu experienta, bine pregatiti si profesionisti, astfel incat, montarea produselor este executata cu toata iscusinta si maiestria. Totodata, beneficiati de tot suportul si consilierea echipei noastre.